Til og fra Budapest

Med bil; København/Århus til Budapest er ca. 1700 km hvis man bruger den Tysk/Østrigske motorvej. Der er motorvej helt til Budapest; Hamburg-Hannover-Magdeburg-Leipzig- Dresden- Hof-Amberg-Regensburg-Linz-Wien-Györ-Budapest.

Den korteste vej er over Prag; Århus - Hamburg-Magedeburg-Leipzig-Dresden-Prag-Brno-Bratislava-Györ-Budapest – 1580 km – men infrastrukturen især i Slovakiet gør det lidt mere besværligt – Prag er træls at passere – tidsmæssigt er det lige langt. Er man en hård, dreven langturs-bilist tager turen ca. 13½ time – (min rekord – men det skal man nok ikke forsøge sig med når der er flere i bilen – men der er jo stadig fri hastighed i Tyskland så længe det varer (heldigvis))

Med fly;

Fra København
www.sas.com
www.norwegian.com – billig men dårlige fly-tider
Wizzair www.wizzair.com - 500-900 pr prs t/r – flyver fra Sturup Malmø (100.- kr hver vej fra Københavns Hovedbanegård med Gråhundbus)

Fra Hamburg
Lufthansa er nr. 1 i alle henseender – men man skal være indstillet på at det koster lidt mere – men de er bare gode!
www.lufthansa.com

Fra Billund
Ryan Air – afgang søndag – onsdag – fredag. Billigst hvis man kan holde dem ud de ca. 2 timer turen tager.

Med tog og bus:
Eurolines har afgang fra Dk til Budapest flere gange om ugen – men kan ikke anbefales til personer over 25!! – Det tager tæt på et døgn

Tog – Der er daglig afgang til Prag fra både Århus og København – afgang Århus er 6.15 ankomst ca. 22 – Herfra nattog – Pannonia ekspressen til Budapest – ankomst næste morgen kl. 8.00 – smuk tur langs Donau