Lejligheden

Lejligheden ligger i Riverside komplekset C bygningen. Den ligger tæt på og med udsigt over Donua. (se kort). Vi er i byens XIII distrikt, populært kaldet ”little New York”.. Adressen er Nepfürdo utca 9. (folke(nep)bads(fürdo)gaden(utca).

Lejligheden ligger i opgang 9 og den ligger på 3. sal. Der er elevator. Lejligheden er C 131. Lejligheden er opført i 2004.

Der er tale om en 85 kvm lejlighed med to soveværelser (m. dobbeltsenge) . Stor stue og køkken. 2 badeværelser + 2 toiletter. Lejligheden har en balkon på 23 kvm med fuld udsigt over Donau og Margaret øen.

I lejligheden skal I være opmærksomme på følgende:

Der er 6 sovepladser. De to er mobile senge (til den ene seng forefindes en topmadras)!. Der er fuld sengelinned og håndklæder. I kan bruge vaskemaskinen, hvis I har behov for det. Desuden har lejligheden opvaskemaskine og her finder i tabs under vasken.

Der er highspeed internet og koden hertil finder i lagt frem til jer i lejligheden

I baren finder I 5 adgangskort til swimmingpool og spa. Den er i stueetagen og er åben fra 6.30 til 22 – dog lukket mandag (check evt. selv åbningstider, da der kan være afvigelser). (se foto gallery)
Fra indgangen skal I krydse det øverste garageplan (level 0) – den ligger i det nordvestlige hjørne af bygningen – hvis I går rundt om det samlede bygningskompleks kan I ikke undgå at finde det.

Der er eet sæt nøgler i lejligheden og I har fået tilsendt eet sæt!. Nøglerne består af adgangsnøgle til opgang og indgang til lejlighed samt til pulterrum i kælderen.

Nøgler modtager I når vi har lavet en aftale og senest én uge før Jeres afrejse. I det tilfælde lejligheden er booket i ugen op til Jeres ankomst vil nøgler blive udleveret på stedet ved ankomst.

Der er to ekstra senge i lejligheden. Den ene er en tempur der er foldet sammen som en puff. Den anden finder i nede i pulterrummet, med mindre vi har aftalt at den skal sættes op.

Pulterrummet er no 169 og findes på flg. måde; Tag elevator til niveau minus 2. Når I går ud af elevatoren er der to muligheder enten parkeringskælder eller de to pulterrumsafsnit – De er mærket med numre. I de to rum er der to ekstra senge. Madrassen til den ene seng er i lejligheden. Det er bedst at være to til at tage sengene op.

TV tændes på følgende måde. Brug den sorte remote/LG kontrol til at tænde TVet med og til at regulere lyd med. Den anden hvide remote regulerer TV signalet fra satellitten. I tænder blot for TV på den hvide remot og I er på. Den har de fleste danske kanaler. Der forefindes DVD med film i lejligheden.

Der er endvidere 24 timers overvågning med portnerstationer i begge ender af byggeriet. Her kan I evt. spørge hvis I har svært ved at finde lejligheden.